خرید آنلاین فایل(دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه 11ص )

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه 11ص |خرید آنلاین فایل|اِکس پی|1977186|دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه 11ص ,نگاهي به ارزش تغذيه 11ص,دانلود دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه 11ص ,نگاهي,به,ارزش,تغذيه,11ص
در این صفحه از وب سایت برتر با شما هستیم با دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه 11ص خریدار گرامی شما میتوانید فایل (نگاهي به ارزش تغذيه 11ص) را ویرایش کنید.

نگاهي به ارزش تغذيه 11ص - word (..doc) - ,نگاهي به ارزش تغذيه 11ص,دانلود ,نگاهي,به,ارزش,تغذيه,11ص

فایل : filetypetxt

11 صفحه

متن نمونه :

‏نگاهي به ارزش تغذيه‌اي

‏با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی ‏روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به ‏وظیفه‌ای تبدیل شده است که بر عهده‌ي صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون ‏کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفته‌اند که عمده‌ي مواد ‏غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند شده‌اند و رفته رفته ‏از درصدی از این مواد که به صورت خام مصرف می شوند کاسته می شود. در حال حاضر در ‏حدود 65 تا 70 درصد مواد غذایی مورد

‏مصرف خانوارهای شهری به صورت فرآیند شده است. از این رو با نگرشی دقیق به این ‏موضوع این واقعیت کاملاً مشخص است که صنایع غذایی به عنوان جزء لاینفک جوامع توسعه ‏یافته و در حال توسعه هستند. از یک سو با گسترش هر چه بیشتر این صنایع و همچنین ‏تغییرات فرهنگی که به واسطه‌ي ورود تکنولوژی و صنعت از کشورهای صنعتی به کشور های ‏در حال توسعه تحمیل شده است. و از سویی دیگر با توجه به ویژگی‌ها و ملزمات زندگی ‏مدرن، مواد غذایی فرآیند شده مورد استقبال عموم قرار گرفته اند. وجود مواد اولیه ‏مناسب و سیاست‌های راهبردی که افزایش تولیدات زراعی را در پی داشته است و هم‌چنین ‏لزوم توسعه‌ي صنایع تبدیلی برای جلوگیری از تبدیل این مواد به ضایعات، هر چه بیشتر ‏زمینه ساز گسترش صنایع غذایی در ایران است. اما نکته اینجاست که این سیاست‌ها تنها

‏تولید، را مورد حمایت قرار داده اند و کنترل دقیق بر روند تولید چندان مورد توجه ‏نبوده است. به طوری که عموماً استانداردهای اعمال شده بیشتر بر روی فاکتورهای ‏میکروبی و شیمیایی تمرکز داشته اند و غالباً معیاری برای سنجش باقیمانده ارزش مواد ‏غذایی در محصول نهایی وجود نداشته است. با نگرشی همه جانبه به دقایق موضوع مؤیدات ‏این مسئله کاملاً روشن است که در چند دهۀ اخیر از خاک زراعی تولید کننده محصولات ‏زراعی گرفته تا نحوۀ عرضه محصولات غذایی به بازار مصرف آن طور که باید مسئله ارتقاء ‏ارزش تغذیه ای محصول مد نظر قرار نگرفته است. استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی، ‏سموم دفع آفات نباتی، بهبود دهنده های رشد محصول و ... در مرحله کشت، و عدم مدیریت ‏دقیق فرآیندهای تولیدی که به حفظ هر چه بیشتر ارزش تغذیه ای محصول نهایی در مراحل ‏تولید صنعتی بیانجامد، از جمله واقعیت‌هایی هستند که از دیدگاه تغذیه‌ای منجر به ‏سلب اطمینان از صنایع غذایی در خصوص ارتقاء سلامت جامعه می‌شود. در حقیقت صاحبان ‏صنایع غذایی برای اختصاص سهم مناسبی از بازار مصرف به خود روز به روز شیوه‌های ‏جدیدی را به کار می گیرند که ارضاء کننده ذائقه تنوع پذیر انسان قرن بیست و یک ‏باشد. در این میان، به مانند وضعیتی که در دیگر حوزه‌ها نیز مشاهده می‌شود، بهره ‏گیری از متدهای صنعتی و شیمیایی برای رسیدن هر چه سریع‌تر به اهداف فوق الذکر بیش ‏از هر روش دیگری مورد استقبال صاحبان صنایع گرفته است. نگهدارنده‌ها، طعم‌دهنده‌ها، ‏رنگ دهنده ها و دیگر افزودنی‌های شیمیایی روز به روز جایگاه ثابت و رو به رشدی را ‏در زمینه تولید غذا به خود اختصاص داده اند. در ادامه خواهیم دید که چه نقاط بحرانی

تصاویری از چند صفحه نخست فایل :

توجه فرمایید بدلیل تهیهی تصویر با نرم افزار های انگلیسی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی باشد که در فایل اصلی این چنین نیست



مطالب دیگر:
🔗پاورپوینت آشنایی با بک آپ🔗پاورپوینت آشنایی با بنیان خانواده و اهیمت آن🔗پاورپوینت آشنایی با بهداشت آب🔗پاورپوینت آشنایی با بودجه بندی عملیاتی🔗پاورپوینت آشنایی با بودجه بندی سرمایه ای🔗پاورپوینت آشنایی با بوم ناب کسب و کار🔗پاورپوینت آشنایی با بیش فعالی کودکان🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری پارکینسون 🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری تب خونريزی دهنده کریمه کونگو🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری تب مالت🔗پاورپوینت نمودهای مختلف بیماری سل و عوامل موثر بر بیماری🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری مشمشه در اسب و الاغ🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری های کمبود ویتامین🔗پاورپوینت آشنایی با بیماری وسواس احتکار 🔗پاورپوینت آشنایی با بیماریهای خونریزی دهنده🔗پاورپوینت آشنایی با بیمه بیمه بیکاری🔗دانلود پاورپوینت آشنایی با بیهوشی در جراحی مغز و اعصاب🔗پاورپوینت آشنایی با بیوتروریسم🔗پاورپوینت آشنایی با بيوفيدبک🔗پاورپوینت آشنایی با پارک ملی دریایی نایبند🔗پاورپوینت آشنایی با پارک ملی کویر🔗پاورپوینت آشنایی با پارک ملی گلستان🔗پاورپوینت آشنایی با پدیده گرمایش زمین 🔗پاورپوینت آشنایی با پست مدرنیسم در برنامه درسی🔗پاورپوینت آشنایی با پست ها و انواع آن ها